mezelf

Kim.

Ziet het licht sinds 1982. Geboren en getogen in het land van Pallieter. Nu met beide voeten stevig in de Pajotse grond.

Lief van het Lief en mama van het Patatje. Dat gaat met vallen en opstaan. Hoeveel er ook al geschreven werd over het mama-zijn en relaties, een sluitende handleiding heb ik nog niet gevonden.

Heeft een eigen mening en is niet bang om die te verkondigen. Vraagt zich luidop af waarom sommige mensen de zaken zo ingewikkeld maken. Of waarom ze altijd wachten tot een ander hun problemen oplost. Gelooft in een betere wereld dan diegene die we nu hebben. Verkondigt hier daarom ongezouten wat de wereld schoner, makkelijker – kortom : beter – zou kunnen maken. Probeert oplossingen te vinden voor alledaagse problemen. Gooit al eens een stok in het hoenderhok en doorbreekt graag taboes.

Vindt de wereld schoon en durft daar al eens een foto van nemen. Sommige exemplaren durf ik hier ook delen. Wil de wereld nog schoner maken – in de eerste plaats voor het Patatje – en deelt hier daarom al eens een ecologischer gedachtengoed dat goed te combineren valt met een leven op hoge hakken en een full time job.  Maar soms ook gewoon de zaken die het leven hier kleur en smaak geven, die goesting en honger doen krijgen, die blijven plakken op het netvlies en blijven nazinderen in gedachten.

Wanneer ik iets te zeggen heb. Dan verschijnt het hier. En anders blijft het hier stil. Wanneer ge hier iets leest en denkt “ze had het beter zo gelaten” staat het u altijd vrij om mij dat ongezouten mee te delen, uiteraard. Daar dient die “comment” knop voor vanonder. Ook voor suggesties, gelijkstemmigheid, knuffels, blogstokjes, koffiekletsen (met of zonder taart) en meer van dat fraais.

Wie denkt iets te kunnen bijdragen aan mijn mooie wereld en aan deze blog, vindt meer informatie op de “Over” pagina.

Toevallig op zoek naar iemand die voor u een commercieel of journalistiek stuk tekst schrijft? Mijn alter ego doet dat met plezier! Meer info op K.To Copywriting.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s