Over

Zoals je aan de menubalk al kan zien, gaat deze blog een beetje over vanalles. Over vrouw zijn, werknemer én ondernemer zijn, over partner én mama zijn. Maar ook over hoop en frustratie, over dromen van een betere wereld, eentje met meer gelijkheid, meer groen, meer geluk en meer verdraagzaamheid en tijd voor elkaar.

En wat meer zottigheid, het leven is al serieus genoeg.

beeldmateriaal

De foto’s die je hier terugvindt, zijn meestal van eigen makelij.

Zijn ze dat niet, dan vind je ofwel een expliciete link naar de pagina van oorsprong ergens vlakbij, ofwel gaat het om royalty free afbeeldingen van bv unsplash of freepik.

affiliate marketing

Af en toe vind je hier ook affiliate links. Dat merk je als lezer eigenlijk niet (tenzij je er de url’s op napluist), maar als je klikt op of koopt via die link, verdien ik er wel een ietsiepietsie aan. En zo kan ik deze blog verder uitbreiden.

  • Bol.com
  • HelloFresh

Mocht ik hier ooit iets gratis krijgen of betaald worden in ruil voor een blogpost, dan zal je dat ook in die betreffende blogpost lezen. Niet dat het mijn mening beïnvloed, ik zal alleen positief schrijven over zaken waarover ik ook lovend zou zijn mocht ik er gewoon voor betaald hebben zoals een ander. *Pinky swear*

contact

Heb je zelf een product waarvan je denkt dat ik er laaiend enthousiast over zou zijn, zo lovend dat ik het met plezier hier verkondig? Ha, dan ben ik ook wel nieuwsgierig en dan mag je mij zeker contacteren via kimmie_torfs (at) hotmail (punt) com!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s