Van mijn part mag het, Charlie !

Er zijn een aantal bloggers waar ik zowat alles van lees wat ze op het www smijten. Op mijn Bloglovin‘ profiel kan je zien wat er zoal in mijn feed verschijnt.

Maar der is ook een vreemdere eend in de bijt: het online magazine Charlie. Niet te verwarren met Charlie Hebdo, trouwens. Vrouwen (en mannen) met ballen aan hun lijf en een eigenwijze kijk op de wereld van vandaag. Op complexen en taboes. Op heilige huisjes en politieke statements. Mensen die hun ziel durven blootgeven om de problemen aan te kaarten waar best wel veel volk last van heeft, maar meestal niet van de daken durft/wil schreeuwen.

Steun Charlie HIER!

Charlie is kortom een (digitaal) blad met een eigenwijze stem. Een nodige stem ook. En daarom ist nodig dat we hen steunen. Dat we hen helpen groeien.

Charlie is nog op zoek naar een stukje van de gedroomde 30.000 € op weg naar hemelshoge ambities. De laatste rechte lijn is ingezet, nog een dikke week en de tijd is op. Halen ze het bedrag niet, wordt alles teruggestort en gebeurt er… niets. Dan zal ik (en jij!) hun stem niet veel langer kunnen horen. Alles op vrijwillige basis is namelijk geen toekomstgerichte manier van werken, dat is gewoon niet houdbaar.

Steun Charlie HIER!

Dankuwel!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s